Foto’s van projecten

Ga naar foto's project LeusdenStucwerk Leusden

Naast tegelwerk is Peter ook een specialist in stucwerk, van wanden en plafonds gladmaken tot schuurwerk hij kan het maken. Kijk snel naar een korte impressie van zijn project in Leusden.

 

Badkamer TielGa naar impressie badkamer Tiel

Tegelen en Afmonteren van de badkamer, het hele pakket heeft Peter in huis. Om maar eens een voorbeeld te geven een badkamer in Tiel gemaakt door Peter.

 

Ga naar foto impressieKeuken en Badkamer Tiel

Een keuken en badkamer geheel afgestemd naar uw eigen wensen. Om een indruk te krijgen hier wat foto’s van een project uit Tiel.

 

Ga naar de impressie van deze klusBadkamer en Toilet Neerijnen

Naast mozaïek heeft Peter ook een project gerealiseerd voor een opdrachtgever in Neerijnen. Het is een strak geheel geworden met lichte accenten. Kijk hier voor de volledige impressie.

 

100_2312Badkamerrenovatie Hoogblokland

Voor een compleet pakket kunt u bij Peter terecht, van slopen tot het opbouwen van een nieuwe badkamer, groot of klein. Vooraf worden alle werkzaamheden en wensen doorgesproken en door Peter uitgevoerd. Kijk gerust voor een volledige impressie naar deze badkamerrenovatie.


Stucen en tegelen Helmond
eindresultaat tegel en stucwerk

Deze badkamer moest gestuct en betegeld worden en had vele schuine elementen en een ingebouwde spiegelkast. Ook voor gedetailleerd stucwerk kunt u bij Peter aankloppen.

 

Badkamer Culemborg

Badkamer Culemborg

Indien u zelf de badkamer verbouwd en een tegelspecialist zoekt neem dan gerust contact op met Peter. Hij weet van alle badkamers een mooi eindresultaat te maken zodat u zelf af kunt monteren of de hulp van Peter inroept.

 

Keukenrenovatiekeuken renovatie

Ook voor plaatsing van een keuken kunt u Peter benaderen, dit kunt u bekijken in project keukenrenovatie. Van het verlagen plafond tot het inbouwen van de apparaten daar draait Peter zijn handen niet om. Een prachtig eindresultaat is deze keuken.