Het Bedrijf

PGD tegelwerken en badkamermontage.

Peter Demming
Mijn naam is Peter Demming en ik ben zelfstandig allround tegelzetter/badkamermonteur. Ik heb 17 jaar in loondienst gewerkt als tegelzetter/badkamermonteur en hiervoor bij diverse bouwbedrijven gewerkt als timmerman/metselaar.

douche in badkamer

Ik ben gespecialiseerd in allerlei soorten tegelwerken van zowel wanden als vloeren met mozaïek, natuursteen en andere soorten tegels van diverse afmetingen. Een specialisme van mij is het in verstek zagen van tegels, hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van hoekstrips en krijgt het tegelwerk strakkere uitwendige hoeken. Dit is wel intensiever werk en vraagt dus iets meer arbeidsuren en is afhankelijk van het aantal tegels dat gezaagd moet worden. Ook is het niet bij elke tegelsoort mogelijk en moet er toch van hoekstrips gebruik gemaakt worden.

Voor de totale renovatie van uw badkamer kunt u bij mij terecht. Vooraf kom ik bij u langs om de situatie te bekijken en kan ik u een goed advies geven over sanitair, kranen, meubels, tegels enz. die u dan zelf koopt.
Ik zorg voor alle bijkomende materialen om de installatie van de badkamer uit te kunnen voeren.
Ik maak met u de afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. Er wordt een startdatum afgesproken en afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden heeft u na ongeveer 2 á 3 weken uw droombadkamer.
Ik beschik over een netwerk van vakmensen die werkzaamheden uitvoeren zoals:

–         Installatie/cv aanpassingen
–         Elektra

Hierdoor weet u dat alles volgens geldende normen wordt gemaakt.
badmeubel en kast in badkamer

Naast het uitvoeren van tegelwerken en badkamermontage doe ik ook de navolgende werkzaamheden:

–         stucwerk
–         metselwerk
–         lijmen van wanden
–         wandafwerking
–         timmerwerkzaamheden
–         schilderwerk