Keukenrenovatie

oude situatie keuken

oude situatie keuken

 

 

 

nieuwe situatie keuken

nieuwe situatie keuken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze opdrachtgever benaderde mij om tegelwerk, plafond verlaging en stucwerk uit te voeren voor de nieuw te plaatsen keuken, ook moest de oude keuken gesloopt worden. In het gesprek dat volgde vertelde ik dat ik in het verleden ook keukens geplaatst had en vroeg hij mij de totale renovatie van de keuken uit te voeren, alle werkzaamheden door 1 partij laten doen zag hij wel zitten.

keuken002keuken005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begonnen werd met verlaging van plafond met hierin vierkante kantelbare inbouwspots, eerst het raggelwerk, toen stucplaten met gelijk de uitsparingen voor de spots en het elektra, daarna het stucwerk.

keuken006keuken008

 

In fases werd de keuken gesloopt om zo lang mogelijk de oude voorzieningen te kunnen blijven gebruiken tot de nieuwe keuken geplaatst kon worden. Hierna werd het leidingwerk aangepast (water, afvoer en elektra) sleuven frezen etc. voor de nieuwe keuken en de wanden gestuct.

 

 

keuken009keuken010

 

 

 

 

 

 

keuken011

 

 

 

 

 

 

Eerst werd de kastenwand geplaatst zodat hierin weer keukenspullen konden worden gezet die bij de hand moesten blijven. Daarna werd de keuken vakkundig geplaatst en apparatuur aangesloten.

Voor het gasfornuis moest een gasleiding aangelegd worden en ook voor het elektra is in de meterkast een groep bijgemaakt, dit is door een erkend installateur gedaan.

keuken020

Als laatste het tegelwerk en afkitten. Het eindresultaat is een keuken die gezien mag worden.

 

eindresultaat keuken

eindresultaat keuken

eindresultaat keuken kastenwand

eindresultaat keuken kastenwand

eindresultaat keuken kookgedeelte

eindresultaat keuken kookgedeelte